075 - 615 10 45 info@topbrandwachten.nl

Rijksgediplomeerde brandwachten en veiligheidswachten

Tel: 075 - 615 10 45 (24/7)| info@topbrandwachten.nl

Brandwachten

Onze Brandwachten zijn rijks gediplomeerd of Nikta gecertificeerd (industrieel brandwacht). Bijna al onze collega’s zijn werkzaam of werkzaam geweest bij een veiligheidsregio in Nederland. Onze mensen zijn hierdoor ervaren en weten hoe op te treden om verdere escalatie van een calamiteit te kunnen voorkomen. Een brandwacht van TopBrandwachten is ook een volledig gediplomeerde BHV-adviseur. Zijn er misschien te weinig BHV-ers vanwege thuiswerken of andere redenen? Onze brandwachten kunnen u op uw locatie bijstaan!

Emergency Respons Team (ERT)

Een Emergency Rescue Team (ERT),  staat stand-by wanneer medewerkers werkzaamheden met extra risico’s verrichten, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan werken in besloten ruimtes, werken op hoogte of andere risico’s. Een ERT kan bij een calamiteit een snelle en bovenal veilige redding doen van personen.

Veiligheidswacht

Bij werkzaamheden in een besloten ruimte is het noodzakelijk dat er voor de veiligheid van uw medewerkers die deze ruimte betreden de ruimte wordt bewaakt door een mangat of veiligheidswacht (ook wel luikenwacht of buitenwacht genoemd).

Toezicht Brandveiligheid

TOPBRANDWACHTEN biedt u een specialist op het gebied van brandveiligheid welke adviseert aangaande de brandveiligheid van uw (in aanbouw zijnde) pand. Van het ontwerp tot en met de uitvoering of bij bestaande bouw.

Gasmeten

Om op de werkplek veilig te kunnen werken is het van groot belang om te weten of er aanwezige gevaarlijke stoffen / dampen aanwezig zijn. Bij uitdamping van producten, het ontstaan van gevaarlijke (riool ) gassen of begassing is het een vereiste om op de aanwezige werkplek te meten of de omstandigheden veilig zijn om er te mogen werken.

Repressief brandweer personeel

Heeft u onderbezetting of vakantieperiode en onvoldoende repressief personeel. Topbrandwachten levert u vakbekwaam repressief personeel op verschillende niveaus, medisch goedgekeurd, getraind en opgeleid met rijksdiploma voor de verschillende functies binnen de brandweer

Top Brandwachten werkt o.a. voor:

De brandmeldinstallatie bij een van onze opdrachtgevers blijkt op een vrijdag middag op 16:30 uur defect en ineens is met spoed een brandwacht nodig. Wij belden TOPBRANDWACHTEN en binnen het uur stond er een rijksgediplomeerde brandwacht op locatie. De rest van het weekend en de week erop heeft TOPBRANDWACHTEN 24 uur per dag een brandwacht verzorgt, super geregeld.

Sjoerd Nieuwenhuizen

adviseur brandveiligheid, DVT Advies

Meerdere maanden per jaar verzorgt topbrandwachten veiligheidstoezicht en meetwerkzaamheden bij de Riool Water Zuivering Installatie van Waternet. TOPBRANDWACHTEN hebben wij op ons bedrijf gehad. Professioneel, Kundig en flexibel.

Mike Korzelius

installatie operator, Waternet

Direct aanvragen