075 - 615 10 45 info@topbrandwachten.nl

Brandwacht huren?

Onze brandwachten staan u graag bij op uw locatie in Rotterdam!

TopBrandwachten levert Rijksgediplomeerde brandwachten en veiligheidswachten.

Rotterdam, bekend om de grootste zeehaven van Europa. Daarnaast staat Rotterdam bekend om de continu veranderende skyline, de chique winkels, de Kunsthal, evenementenhal Ahoy, hotel New York (voormalig hoofdkantoor van de Holland-Amerika lijn) en de vele stadsparken, terrasjes en restaurants.  TopBrandwachten verhuurt al jaren brandwachten en veiligheidswachten aan bedrijven in Rotterdam. Onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd, zeer ervaren en weten hoe op te treden om verdere escalatie van een calamiteit te kunnen voorkomen. Een brandwacht van TopBrandwachten is ook een volledig gediplomeerde BHV-adviseur!

Wilt u dus brandwachten en/of veiligheidswachten huren voor uw bedrijf in Rotterdam, neem vrijblijvend contact op met TopBrandwachten: tel: 075-6151045 (24/7 bereikbaar).

Een brandwacht nodig?

Onze brandwachten kunnen zowel op ad hoc als projectmatige basis ingezet worden, voor het houden van toezicht op werkzaamheden die gerelateerd zijn aan risicobeperking.

Een veiligheidswacht nodig?

Laat onze veiligheidswachten uw personeel bijstaan bij werkzaamheden in besloten ruimtes, zoals riolen, schachten, kelders, tanks en reservoirs!

Brandmeldinstallatie laten controleren?

Laat uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie controleren door onze, speciaal daarvoor opgeleide, medewerkers.

Waarom TopBrandwachten?

  • 24/7 bereikbaar op 075-6151045.
  • Professioneel, deskundig en flexibel.
  • Onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd (industriele brandwachten) en hebben ruime repressieve ervaring.
  • Ook voor de inhuur van veiligheidswachten en advies over de brandveiligheid van uw (in aanbouw zijnde) pand.