075 - 615 10 45 info@topbrandwachten.nl

Brandwacht huren?

Onze Brandwachten komen graag naar u toe in Haarlem!

TopBrandwachten levert Rijksgediplomeerde Brandwachten en Veiligheidswachten.

Haarlem, bekend om de pittoreske smalle straatjes, het Frans Hals Museum, het Teylers Museum en de talloze leuke café’s en restaurants.  TopBrandwachten levert al jaren Brandwachten en Veiligheidswachten voor bedrijven in Haarlem en omgeving. Onze Brandwachten zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd, zeer ervaren en weten hoe op te treden om verdere escalatie van een calamiteit te kunnen voorkomen. Een Brandwacht van TopBrandwachten is ook een volledig gediplomeerde BHV-adviseur!

Naast Brandwachten levert TopBrandwachten ook Veiligheidswachten en Repressief Brandweer personeel in Haarlem en omgeving. Heeft u om wat voor reden dan ook onderbezetting? TopBrandwachten levert u vakbekwaam repressief personeel op verschillende niveau’s. Medisch goedgekeurd, getraind en opgeleid met rijksdiploma voor de verschillende functies binnen de branweer.  Bent u dus op zoek naar Repressief Brandweer personeel voor uw bedrijf in Haarlem of omgeving? Neem vrijblijvend contact op met TopBrandwachten: tel: 075-6151045 (24/7 bereikbaar).

Brandwacht nodig?

Onze Brandwachten kunnen zowel op ad hoc als projectmatige basis ingezet worden, voor het houden van toezicht op werkzaamheden die gerelateerd zijn aan risicobeperking.

Veiligheidswacht nodig?

Laat onze Veiligheidswachten uw personeel bijstaan bij werkzaamheden in besloten ruimtes, zoals riolen, schachten, kelders, tanks en reservoirs!

Brandmeldinstallatie

Laat uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie controleren door onze, speciaal daarvoor opgeleide, medewerkers.

Waarom TopBrandwachten?

  • Professioneel, deskundig en flexibel.
  • 24/7 bereikbaar op 075-6151045.
  • Brandwachten van TopBrandwachten hebben ruime repressieve ervaring, zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd.
  • Ook voor controle en onderhoud van uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie.