075 - 615 10 45 info@topbrandwachten.nl

Een brandwacht huren?

Onze brandwachten staan u graag bij op uw locatie in Amsterdam!

TopBrandwachten levert (Rijksgediplomeerde) brandwachten en veiligheidswachten.

Amsterdam, hoofdstad van Nederland en bekend van onder andere de mooie grachten. Daarnaast zijn er heel veel theaters, restaurants, café’s, hotels, voetbalclub Ajax en vele nationale en internationale bedrijven. Bij TopBrandwachten kunt u brandwachten en veiligheidswachten huren voor uw bedrijf in Amsterdam. Onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd, zeer ervaren en weten hoe op te treden om verdere escalatie van een calamiteit te kunnen voorkomen. Een brandwacht van TopBrandwachten is ook een volledig gediplomeerde BHV-adviseur!

Naast brandwachten levert TopBrandwachten ook veiligheidswachten in Amsterdam en omgeving. Bij werkzaamheden in een besloten ruimte is het noodzakelijk dat er voor de veiligheid van uw medewerkers, die deze ruimte betreden, de ruimte wordt bewaakt door o.a. een veiligheidswacht. Bent u dus op zoek naar veiligheidswachten voor uw bedrijf in Amsterdam? Neem vrijblijvend contact op met TopBrandwachten: tel: 075-6151045 (24/7 bereikbaar).

Wilt u brandwachten huren?

Onze brandwachten kunnen zowel op ad hoc als projectmatige basis ingezet worden, voor het houden van toezicht op werkzaamheden die gerelateerd zijn aan risicobeperking.

Heeft u een veiligheidswacht nodig?

Laat onze veiligheidswachten uw personeel bijstaan bij werkzaamheden in besloten ruimtes, zoals riolen, schachten, kelders, tanks en reservoirs!

Brandmeldinstallatie laten controleren?

Laat uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie controleren door onze, speciaal daarvoor opgeleide, medewerkers.

Waarom een brandwacht huren bij TopBrandwachten?

  • 24/7 bereikbaar op 075-6151045.
  • TopBrandwachten is opgezet vanuit zeer ruime ervaring in de praktijk.
  • Onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd (industriele brandwachten).
  • Onze brandwachten hebben repressieve ervaring.
  • Ook voor Repressief Brandweer Personeel en veiligheidswachten bent u bij TopBrandwachten aan het juiste adres.