075 - 615 10 45 info@topbrandwachten.nl

Brandwachten nodig in Alkmaar?

Onze brandwachten staan u graag bij op uw locatie!

Rijksgediplomeerde brandwachten en veiligheidswachten.

Alkmaar, bekend als kaasstad, maar natuurlijk ook bekend van het AFAS AZ Stadion, de vele leuke terrasjes en de mooie winkels. Verder vind je er vele interessante musea, waaronder het Nationaal Biermuseum, het Hollands Kaasmuseum, het Beatles Museum en natuurlijk het Museum Broeker Veiling.  TopBrandwachten waarborgt al jaren de veiligheid van bedrijven en evenementen middels Rijksgediplomeerde of Nikta gecertificeerde brandwachten en veiligheidswachten. Een brandwacht van TopBrandwachten is ook een volledig gediplomeerde BHV-adviseur!

Naast brandwachten bent u bij ons ook op het juiste adres voor een specialist op het gebied van brandveiligheid. Onze specialisten kunnen u aangaande de brandveiligheid van uw (in aanbouw zijnde) pand in Alkmaar of omgeving adviseren. Van het ontwerp tot en met de uitvoering of bij bestaande bouw. Neem vrijblijvend contact met ons op via: tel: 075-6151045 (24/7 bereikbaar) of via info@topbrandwachten.nl.

Wilt u een brandwacht huren?

Onze brandwachten kunnen zowel op ad hoc als projectmatige basis ingezet worden, voor het houden van toezicht op werkzaamheden die gerelateerd zijn aan risicobeperking.

Een veiligheidswacht nodig?

Laat onze veiligheidswachten uw personeel bijstaan bij werkzaamheden in besloten ruimtes, zoals riolen, schachten, kelders, tanks en reservoirs!

Brandmeldinstallatie

Laat uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie controleren door onze, speciaal daarvoor opgeleide, medewerkers.

Waarom TopBrandwachten?

  • 24/7 bereikbaar op 075-6151045.
  • Professioneel, deskundig en flexibel.
  • Brandwachten van TopBrandwachten hebben ruime repressieve ervaring, zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd.
  • Inzet op zowel ad hoc basis als op projectmatige basis. 
  • Ook een Emergency Respons Team kunnen wij uitrusten met diverse materialen zoals een brandweerauto en materiaal, val beveiliging, levensreddende apparatuur en (on)afhankelijke ademlucht.