075 - 615 10 45 info@topbrandwachten.nl

Brandwacht in uw garage nodig?

Onze brandwachten: voor de veiligheid van uw parkeergarage!

TopBrandwachten: voor de veiligheid van uw parkeergarage!

Wanneer schakelt u voor uw parkeergarage een brandwacht in van TopBrandwachten?

Hoewel de kans klein is, kan het altijd gebeuren dat er een brandgevaarlijke situatie ontstaat in uw (ondergrondse) parkeergarage. Het zal bijvoorbeeld maar gebeuren dat de brandmeldinstallatie (BMI) defect is of dat de sprinklerinstallatie het plotseling niet meer doet. Op het moment dat er aan deze installaties of andere installaties, die van cruciaal belang zijn voor de (brand)veiligheid, werkzaamheden verricht moeten worden dient u een brandwacht in te schakelen. TopBrandwachten is er op zulke momenten voor u! Wij zijn 24/7 bereikbaar en onze brandwachten zijn altijd snel ter plaatse bij uw parkeergarage.
Onze brandwachten houden in uw parkeergarage toezicht op eventuele rookontwikkeling, zullen een beginnende brand pogen te blussen, schakelen eventueel de brandweer en de ontruimingsinstallatie in, begeleiden een noodzakelijke ontruiming, vangen de brandweer op enz.
Onze brandwachten staan dus voor de brandveiligheid van uw (ondergrondse) parkeergarage alsook  voor de veiligheid van een ieder die zich op dat moment in uw parkeergarage bevindt.

Naast toezien op de brandveiligheid kunnen onze brandwachten u ook adviseren aangaande de brandveiligheid van uw (in verbouwing of aanbouw zijnde) parkeergarage. Van het ontwerp tot en met de uitvoering. Neem vrijblijvend contact met ons op via: tel: 075-6151045 (24/7 bereikbaar) of via info@topbrandwachten.nl.

Een brandwacht in uw parkeergarage nodig?

Onze brandwachten kunnen zowel op ad hoc als projectmatige basis ingezet worden, voor het houden van toezicht op werkzaamheden die gerelateerd zijn aan risicobeperking.

Waarom TopBrandwachten?

  • Professioneel, deskundig, communicatief en flexibel.
  • 24/7 bereikbaar op 075-6151045
  • Brandwachten van TopBrandwachten hebben ruime repressieve ervaring, zijn Rijksgediplomeerd en tevens BHV’er.
  • Ook voor controle en onderhoud van uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie in uw (ondergrondse) parkeergarage.