075 - 615 10 45 info@topbrandwachten.nl

Brandwacht nodig?

Onze brandwachten staan u graag bij in uw zorginstelling!

TopBrandwachten levert Rijksgediplomeerde brandwachten in de zorg.

Als zorginstelling zorgt u voor patiënten en uw medewerkers. Naast uw belangrijkste taak, de zorg, moet natuurlijk de veiligheid voor een ieder  gewaarborgd zijn, zo ook de brandveiligheid.
Voor zorginstellingen is een Rijksgediplomeerde brandwacht verplicht. Stel de brandmeldinstallatie valt om wat voor reden dan ook uit, dan zal een brandwacht direct optreden. Brandwachten houden toezicht in de zorg op eventuele rookontwikkeling in uw zorginstelling, zal een beginnende brand pogen te blussen, schakelt eventueel de brandweer en de ontruimingsinstallatie in, begeleidt een noodzakelijke ontruiming, vangt de brandweer op enz.
Onze brandwachten staan dus voor de brandveiligheid van uw zorginstelling alsook  voor de veiligheid van een ieder in uw zorginstelling.

Naast toezien op de brandveiligheid kunnen onze brandwachten u ook adviseren aangaande de brandveiligheid van uw (in verbouwing of aanbouw zijnde) zorginstelling. Van het ontwerp tot en met de uitvoering. Dus voor brandwachten in de zorg, neem vrijblijvend contact met ons op via: tel: 075-6151045 (24/7 bereikbaar) of via info@topbrandwachten.nl.

Brandwacht huren voor uw zorginstelling?

Onze Brandwachten kunnen zowel op ad hoc als projectmatige basis ingezet worden, voor het houden van toezicht op werkzaamheden die gerelateerd zijn aan risicobeperking.

Is de BMI plotseling uitgevallen?

Doet de brandmeldinstallatie (BMI) in uw zorginstelling het plotseling niet meer? Geen paniek, maar bel ons direct voor een brandwacht. Oók voor controle en onderhoud van de BMI!

Waarom TopBrandwachten?

  • Professioneel, deskundig, communicatief en flexibel.
  • 24/7 bereikbaar op 075-6151045
  • Brandwachten van TopBrandwachten hebben ruime repressieve ervaring, zijn Rijksgediplomeerd en tevens BHV’er.
  • Ook voor controle en onderhoud van uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie in uw zorginstelling.