075 - 615 10 45 info@topbrandwachten.nl

Brandwacht huren?

Onze brandwachten staan u graag bij op uw locatie in Utrecht!

TopBrandwachten levert Rijksgediplomeerde brandwachten en veiligheidswachten.

Utrecht is qua aantal inwoners één van de vier grootste steden van Nederland. De stad staat bekend om o.a. de Dom, die midden in de oude binnenstad staat. Verder is Utrecht vanwege de jaarbeurs een trekpleister voor de vele toeristen en ook het Beatrixtheater zorgt voor vele bezoekers aan de stad. Via TopBrandwachten huurt u snel en eenvoudig brandwachten en veiligheidswachten voor uw bedrijf in Utrecht. Onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd, zeer ervaren en weten hoe op te treden om verdere escalatie van een calamiteit te kunnen voorkomen. Een brandwacht van TopBrandwachten is ook een volledig gediplomeerde BHV-adviseur!

Naast brandwachten bent u bij ons ook op het juiste adres voor een specialist op het gebied van brandveiligheid. Onze specialisten kunnen u aangaande de brandveiligheid van uw (in aanbouw zijnde) pand in Utrecht adviseren. Van het ontwerp tot en met de uitvoering of bij bestaande bouw. Neem vrijblijvend contact met ons op via: tel: 075-6151045 (24/7 bereikbaar) of via info@topbrandwachten.nl.

Wilt u een brandwacht huren?

Onze brandwachten kunnen zowel op ad hoc als projectmatige basis ingezet worden, voor het houden van toezicht op werkzaamheden die gerelateerd zijn aan risicobeperking.

Heeft u een veiligheidswacht nodig?

Laat onze Veiligheidswachten uw personeel bijstaan bij werkzaamheden in besloten ruimtes, zoals riolen, schachten, kelders, tanks en reservoirs!

Brandmeldinstallatie

Laat uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie controleren door onze, speciaal daarvoor opgeleide, medewerkers.

Waarom TopBrandwachten?

  • Professioneel, deskundig en flexibel.
  • 24/7 bereikbaar op 075-6151045
  • Brandwachten van TopBrandwachten hebben ruime repressieve ervaring, zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd.
  • Ook voor controle en onderhoud van uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie.