075 - 615 10 45 info@topbrandwachten.nl

Brandwacht huren?

Onze Brandwachten komen graag naar u toe in Zuid-Holland!

Huur bij ons ervaren Rijksgediplomeerde brandwachten!

Den Haag, hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en Rotterdam de grootste stad van Zuid-Holland. Zuid-Holland staat bekend om haar historische steden, mooie badplaatsen en als een van de meest geïndustrialiseerde gebieden ter wereld.

Al jaren huren bedrijven in Zuid-Holland Rijksgediplomeerde brandwachten bij ons. Zoals vermeld zijn onze brandwachten Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd, zeer ervaren en weten hoe op te treden om verdere escalatie van een calamiteit te kunnen voorkomen. Een brandwacht van TopBrandwachten is ook een volledig gediplomeerde BHV-adviseur!

Naast brandwachten verhuren wij ook Repressief Brandweer personeel in Zuid-Holland. Heeft u om wat voor reden dan ook onderbezetting? TopBrandwachten levert u vakbekwaam repressief personeel op verschillende niveau’s. Medisch goedgekeurd, getraind en opgeleid met rijksdiploma voor de verschillende functies binnen de brandweer.  Wilt u Repressief Brandweer personeel inhuren voor uw bedrijf in Zuid-Holland? Neem vrijblijvend contact met ons op: tel: 075-6151045 (24/7 bereikbaar).

Brandwacht huren?

Onze brandwachten kunnen zowel op ad hoc als projectmatige basis ingezet worden, voor het houden van toezicht op werkzaamheden die gerelateerd zijn aan risicobeperking.

Brandmeldinstallatie

Is de brandmeldinstallatie plotseling uitgevallen? Bel ons direct! Ook voor controle en/of onderhoud van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom TopBrandwachten?

  • 24/7 bereikbaar op 075-6151045.
  • TopBrandwachten is opgezet vanuit zeer ruime ervaring in de praktijk.
  • Onze brandwachten zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd.
  • Onze brandwachten hebben repressieve ervaring.
  • Ook ons Repressief Brandweer Personeel zorgt voor een veilige (werk)omgeving.