075 - 615 10 45 info@topbrandwachten.nl

Brandwacht huren?

Onze Brandwachten komen graag naar u toe in Den Haag!

TopBrandwachten levert Rijksgediplomeerde Brandwachten en Veiligheidswachten.

Den Haag, hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. In het centrum van Den Haag vind je niet alleen het Binnenhof, maar ook Paleis Noordeinde, de werkplaats van de Nederlandse koning. Verder is Den Haag een boeiende stad vanwege het oudste nog bestaande winkelcentrum van Nederland, de vele gezellige terrassen, musea en de dichtbij gelegen badplaats Scheveningen. TopBrandwachten levert al jaren Brandwachten en Veiligheidswachten voor bedrijven in Den Haag en omgeving. Onze Brandwachten zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd, zeer ervaren en weten hoe op te treden om verdere escalatie van een calamiteit te kunnen voorkomen. Een Brandwacht van TopBrandwachten is ook een volledig gediplomeerde BHV-adviseur!

Naast Brandwachten levert TopBrandwachten ook Veiligheidswachten en Repressief Brandweer personeel in Den Haag en omgeving. Heeft u om wat voor reden dan ook onderbezetting? TopBrandwachten levert u vakbekwaam repressief personeel op verschillende niveau’s. Medisch goedgekeurd, getraind en opgeleid met rijksdiploma voor de verschillende functies binnen de branweer.  Bent u dus op zoek naar Repressief Brandweer personeel voor uw bedrijf in Den Haag of omgeving? Neem vrijblijvend contact op met TopBrandwachten: tel: 075-6151045 (24/7 bereikbaar).

Brandwacht nodig?

Onze Brandwachten kunnen zowel op ad hoc als projectmatige basis ingezet worden, voor het houden van toezicht op werkzaamheden die gerelateerd zijn aan risicobeperking.

Veiligheidswacht nodig?

Laat onze Veiligheidswachten uw personeel bijstaan bij werkzaamheden in besloten ruimtes, zoals riolen, schachten, kelders, tanks en reservoirs!

Brandmeldinstallatie

Laat uw brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie controleren door onze, speciaal daarvoor opgeleide, medewerkers.

Waarom TopBrandwachten?

  • 24/7 bereikbaar op 075-6151045.
  • TopBrandwachten is opgezet vanuit zeer ruime ervaring in de praktijk.
  • Onze Brandwachten zijn Rijksgediplomeerd of Nikta gecertificeerd (industriele brandwachten).
  • Onze Brandwachten hebben repressieve ervaring.
  • Ook voor Repressief Brandweer Personeel en Veiligheidswachten bent u bij TopBrandwachten aan het juiste adres.